training facility management

MEER DAN MANAGEN

3
Thema's
Online & Offline
Training
3

Trainers

Meer dan Managen is hét online programma waarbij wij jou inzicht bieden in relevante facilitaire vraagstukken en ook aandacht houden voor de raakvlakken met jouw praktijk. Hierdoor is het geleerde vervolgens direct toe te passen binnen je eigen facilitaire organisatie. Deze training geeft je tools en handvatten om jouw facilitaire organisatie optimaal in te richten, terwijl je je als manager verder ontwikkelt!


Vanuit de gezamenlijke missie om mensen en daarmee organisaties te ontwikkelen, creëert The World of YES in een unieke samenwerking met Arrange Consultancy innovatieve en praktijkgerichte trainingsprogramma’s, zowel online als offline.

Ga voor Méér dan Managen

Deze online training "Meer dan Managen" helpt jou om: 


 • Handvatten te krijgen en gebruiken om jouw facilitaire organisatie verder te ontwikkelen naar een strategisch niveau
 • Als vanzelfsprekend een strategische partner te zijn voor jouw directie 
 • De toegevoegde waarde van jouw facilitaire afdeling in kaart te brengen en intern uit te dragen
 • Meer inzicht te krijgen in jouw facilitaire organisatie 
 • Data gebruiken als input voor een efficiëntere en meer kosten efficiëntere dienstverlening
 • Ontvang een Certificaat van Afronding aan het einde van de training 


Wat anderen zeggen:

Herkenbaar!
De opbouw van de training is prettig en ik vond het fijn om de inhoud gelijk te kunnen herkennen in mijn ervaringen in de praktijk.
review
Stefan - Medior Facility Professional
Kennis updaten
Ik wilde graag een training volgen waarmee ik mijn kennis up-to-date kon houden. Dit is zeker gebeurd en ondanks mijn jarenlange ervaring heb ik toch nog weer nieuwe dingen geleerd die ik kan toepassen in mijn werk. De inhoud van de training is visueel en de video’s zijn fijn om te volgen. Er zitten veel praktische voorbeelden in waardoor het herkenbaar is en makkelijk aan te passen naar je eigen praktijk.
Sustainable
Hester - Global Facility Manager
Bedankt!
De training zit goed in elkaar en is heel leuk om te volgen!
Hospitable organization
Robin - Junior Facility Professional

WAT JE GAAT LEREN:

trends in office lay-out

Systeem & Strategie

Waar denk jij aan bij managen? En wat doe jij meer dan dat? We nemen je mee in dé wereldstandaard op het gebied van facility management, de ISO 41000 serie. De focus ligt op het facility management systeem waardoor je leert hoe je als gewaardeerd gesprekspartner aan de directietafel plaatsneemt.

facility management

Toegevoegde Waarde

Om plaats te nemen aan die directietafel is het belangrijk om inzicht te hebben in de waarde die elke facility manager natuurlijk toevoegt aan de organisatie, maar weet jij ook welke waarde de facility afdeling toevoegt aan jouw organisatie? En misschien nog wel belangrijker, weet jouw interne klant dit ook? Door middel van de tien elementen van toegevoegde waarde en vele praktische voorbeelden krijg je inzicht in hoe je inderdaad die gesprekspartner aan de directietafel kunt zijn.
outsourcing transition

Performance Management

Het laatste hoofdthema binnen deze online training is de wereld van performance management. Een wereld die wordt overladen met data en informatie, maar sluiten deze wel aan op jouw behoefte? Met welke managementinformatie zou je écht geholpen zijn en op welke manier kun je dit het beste in beeld brengen. We sluiten de training af met het geven van concrete handvatten hoe je dit intern kan marketen en communiceren op de diverse organisatorische niveaus.

Deze training vindt in september 2021 ook offline plaats. 

Wil je deel uitmaken van deze groep? 

meer dan managen
€ 249,-

Meer dan Managen

 • Handvaten te krijgen en gebruiken om jouw facilitaire organisatie verder te ontwikkelen naar een strategisch niveau
 • Als vanzelfsprekend een strategische partner te zijn voor jouw directie 
 • De toegevoegde waarde van jouw facilitaire afdeling in kaart te brengen en intern uit te dragen
 • Meer inzicht te krijgen in jouw facilitaire organisatie 
 • Data gebruiken als input voor een efficiëntere en meer kosten efficiëntere dienstverlening

Liever betaling via factuur? Klik dan hier:

DE TRAINERS

These slides will be slide-able on the live version of your page!
Felicia - Arrange Consultancy
Als consultant bij Arrange Consultancy mag Felicia elke dag doen wat zij het allerleukste vindt: anderen helpen met het opdoen van nieuwe (facilitaire) inzichten. Wat haar het meeste aantrekt aan het vakgebied van Facility Management is de veelzijdigheid. Tegelijkertijd maakt dit dat zij van mening is dat je als FM’er nooit bent uitgeleerd. Felicia is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met (het meten van) performance binnen FM, procesoptimalisatie en de gezonde (werk)omgeving.
trainer-felicia
Ms. Nameless
Add Your Stars
Sheryl - Arrange Consultancy
Op een persoonlijke manier facilitaire organisaties (nog) professioneler maken, dat is wat Sheryl drijft. Dat doet zij zowel vanuit haar rol als directeur bij Arrange Consultancy als voorzitter van de Nederlandse Normcommissie die Facility Management normen (door)ontwikkelt. Zij gelooft in gezondere facilitaire organisaties en gunt iedere organisatie daarnaartoe te bewegen. Inspireren en aandragen van handvatten om met volle energie de toekomst tegemoet te gaan, is de bijdrage die zij dagelijks levert. Haar specialismen liggen op het gebied van leiderschap, bedrijfsvoering en organisatieontwikkeling.
trainer-sheryl
Ms. Nameless
Add Your Stars
Sanne - The World of YES
Sanne is een van de eigenaren van The World of YES en is daarom elke dag bezig met haar passie: mensen ontwikkelen in binnen het facilitaire domein. Sanne werkt graag met mensen en helpt hen om meer kennis op te doen en aan hun vaardigheden te werken. Dat deed ze de afgelopen jaren veel via haar managementrol bij een grote dienstverlener en als docent Facility Management aan een Nederlandse hogeschool voordat ze The World of YES oprichtte. Sanne is gespecialiseerd in verandermanagement, proces- en projectmanagement en leiderschap.
trainer-sanne
Ms. Nameless
Add Your Stars
Yvet - The World of YES
Als een van de eigenaren van The World of YES heeft Yvet een absolute passie voor Facility Management. Aangezien The World of YES wereldwijd opereert, ziet Yvet vele verschillende typen organisaties en krijgt zij te maken met alle aspecten van Facility Management. Om op deze manier kennis door te geven maar ook nieuwe inzichten op te doen, vindt zij het allerleukst. Yvet is gespecialiseerd in alles wat te maken heeft met outsourcing, organisatorische groei en ontwikkeling, en de toegevoegde waarde van Facility Management.
trainer yvet
Ms. Nameless
Add Your Stars
training meer dan managen

100% Tevredenheidsgarantie

Wij garanderen 100% tevredenheidsgarantie. Voor deze training verzamelden we de  nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche en combineerden dit met onze praktijkervaringen die we in de loop der jaren hebben opgedaan. Met de tools uit deze training kan elke Facility Manager starten met het ontwikkelen van zijn of haar Facilitaire afdeling. Op naar méér dan alleen managen.


Ondervind je moeilijkheden? Neem dan binnen 14 dagen contact met ons op, zodat we weer een glimlach op je gezicht kunnen toveren!

arrow_drop_up arrow_drop_down