Yes Expat Recruitment

 

MEET THE TEAM

Yvet Brummelhuis

Yvet is binnen YES verantwoordelijk voor het ontzorgen van onze klanten. Haar passie voor reizen is uiteindelijk de reden geweest om samen met Sanne YES te starten. Nu kan ze haar droom en ambitie dagelijks samenbrengen. In haar vrije tijd rent ze graag hard om zo weer tot nieuwe inspiratie te komen. Haar verborgen talent? De beste playlists samenstellen voor een productieve kantoordag en met haar liefde voor eten de lekkerste YES lunches en diners op tafel toveren.

Sanne is binnen YES verantwoordelijk voor het inspireren en uitdagen van de professionals die de droom hebben te werken in het buitenland, en het creëren van de perfecte match met een opdrachtgever. Met haar scherpe oog voor details en gevoel voor business is Sanne onmisbaar. In haar vrije tijd is ze vaak in het buitenland te vinden om nieuwe ideeën op te doen. Wat je nog niet van Sanne weet? Met haar humor en danstalent maakt ze van elk YES moment een feestje.

Sanne Anvelink
Maaike ter Stal

Maaike is binnen YES verantwoordelijk voor het recruiten van het beste FM talent. Door haar eigen werkervaring in Curaçao en Spanje, weet ze precies welke vaardigheden nodig zijn om in het buitenland aan de slag te gaan. Om de perfecte match te vinden maakt ze gebruik van haar creativiteit en Twentse nuchterheid om zo ook de buitenlandse droom waar te maken voor anderen. Wat weet je nog niet? In haar vrije tijd is ze werkzaam in de horeca waar ze zowel voor- als achter de bar vaak te vinden is.

Simon richt zich binnen YES op internationale marketing. De combinatie van zijn interesse in internationaal recruitment en zijn liefde voor reizen maakt dat hij zich bij YES helemaal thuis voelt. Zijn eindeloze creativiteit komt hem goed van pas bij het uitbouwen van de internationale marketingstrategie van YES. In zijn vrije tijd houdt hij zich bezig met sport: hij voetbalt fanatiek en volgt allerlei sporten op tv.

Simon Mussche
Demi Hofstede

Demi is binnen YES verantwoordelijk voor het recruiten van het beste FM talent. Door haar eigen stage ervaringen in Australië en Zuid-Afrika kan ze studenten goed ondersteunen in hun avontuur van een stage in het buitenland. Demi is een echte levensgenieter en zoekt altijd wel wat leuks om te doen met vrienden en familie. Wat weet je nog niet? Ze moet zich meerdere malen per dag inhouden om niet keihard mee te zingen met de muziek die ze altijd luistert.

Tim is onze nieuwste sales medewerker. Tim is binnen YES verantwoordelijk voor het onderzoeken van de kansen van ons trainingsprogramma voor internationale ondernemingen. Als een gedreven tennisser, voetballer én hardloper zal hij zijn fanatisme in het sporten gebruiken voor het verwezenlijken van een goed implementeerbaar onderzoek voor The World of YES. Passie voor reizen is iets waar het bij hem zeker niet aan ontbreekt, met name het werken en leren kennen van culturen in landen waar een ander niet zo snel op vakantie zou gaan. Zijn plannen voor de toekomst? Veel leren als medewerker binnen The World of YES en op persoonlijk vlak een marathon lopen! Als dat maar goed gaat…

Tim Jeurnink
Chantal Kleinjan

Chantal houdt zich binnen YES bezig met het Masterclass Programma. Door haar opleiding International Business and Languages, weet ze precies welke skills nodig zijn om in het buitenland te werken. Naast haar liefde voor vreemde talen en verschillende culturen, is ze ook altijd in voor een drankje met vriendinnen. Wat weet je nog niet? In haar vrije tijd voetbalt ze graag.