Yes Expat Recruitment

 

TRAINING IN FM

LEARN WITH US

Doordat we dagelijks op internationale schaal opereren, ontmoeten we onwijs veel leuke Facility professionals van over de hele wereld. We merkten in gesprekken met hen dat de behoefte aan onderwijs groot is, omdat je nu eenmaal wilt blijven ontwikkelen – en niet enkel via learning on the job.

Vanwege onze achtergrond als docent Facility Management, voelde het voor ons logisch om gehoor te geven aan deze vraag. We hebben onze eigen training programma’s ontwikkeld, voor zowel de individu als voor organisaties, om zo beide te kunnen helpen hun kennis en kunde verder te ontwikkelen.

ONLINE LEARNING PORTAL

We vinden het belangrijk dat iedere Facility Manager de mogelijkheid heeft om op elk gewenst moment zijn of haar kennis en skills nog meer te verbeteren. We willen hieraan bijdragen door onze Online Learning Portal, waar je online training programma's kan volgen waar en wanneer jij dat wilt. Zodra je bent ingeschreven in een training programma, krijg je toegang tot alle video's, opdrachten, en literatuur. Meer weten?

Lees verder

INHOUSE TRAINING

Wij vinden het ontzettend leuk om (facilitaire) organisaties te helpen in hun ontwikkeling. Onze inhouse trainingen zijn altijd op maat. Dit doen we omdat we tijdens het programma niet alleen theoretische achtergronden willen delen, maar ook specifiek willen ingaan op de uitdagingen in jouw organisatie en de opdrachten hierop aanpassen. Offerte opvragen of meer weten?

Lees verder

MEER DAN MANAGEN

In samenwerking met Arrange Consultancy

In een speciale samenwerking met Arrange Consultancy hebben we een training programma ontwikkeld dat de naam “Meer dan Managen” draagt. Zoals de naam al doet vermoeden: Facility Management is zoveel meer dan alleen managen. Hoe zorg je ervoor dat je je facilitaire organisatie goed positioneert, en hiermee ook diens toegevoegde waarde binnen de organisatie laat zien? Deze vraagstukken staan centraal tijdens het trainingsprogramma “Meer dan Managen”. Meer weten?

Lees verder